Hej då 2010, välkommen 2011

Precis som förra året tänkte jag summera året som gått.. Inte helt lätt, händer ju rätt mycket på tolv månader men kul när man väl sätter sig ner och reflekterar. Jag skulle vilja summera 2010 med ett par ord: vänner, träning, snö och utveckling.

2010 både började och slutade med SNÖ. I stora mängder!! Nedan faktiskt riktigt vackert från Rengsjö:

Våren lättades upp av en härlig tjejresa i maj till Mallis med Cissi x 2 och Charlotta:

Och strax där emellan hände det största på hela året och egentligen det största i mitt liv hittils… Peter. Min stora kärlek.. som jag en gång var för blind, för nedbruten, dum, egoistisk eller kanske bara omogen för att älska och tillåta att älska mig tillbaka.. Men så en vacker (nja så där..) natt i mitten av maj korsades våra vägar igen och sedan dess har det inte funnits en enda tvekan. Detta är mannen jag vill dela mitt liv med.

Mycket tid och tankar har självklart under året hamnat hos honom men jag är även nöjd med att jag detta året lagt fokus på att vårda mina andra relationer också. Tex i somras då jag åkte på en road trip med mamma genom landet då vi hälsade på Helena & Daniel och Hanna och lilla Irma, en härlig helg i Stockholm i våras (= blöt kväll) med Tessan, några sköna slappa dagar med Ida & Jens under semestern, en fantastiskt spontankväll och dag på havet med/hos finaste Mr & Mrs Olsson, Therese och TA på besök, Alterbridge-konsert med Cecilia och inte att glömma en tjejvecka i Bohuslän:


En av de största sakerna som hände 2010 var självklart Zumban! Så som jag tjatat här om detta va? 😉 Har lugnat mig som tur är men det var stort. Att en sådan träningsform skulle slå så stort… att den skulle innebära sådan utveckling och attention för mig personligen. Underbart! Tänk att jag fick äran att köra för över 500 Sats-kollegor! Att vara först med att köra på Sats i Gbg..

Utöver Zumban har det funnits flera andra roliga utmaningar som jag tagit på mig som gjort att jag vuxit det här året. Be the best utbildning med Sats, hålla “föredrag” på Bring Dialog Konferensen, Body Balance utbildning, kickat igång vår e-handel mm..
2011
Jag är tacksam för alla som finns i mitt liv. Ni tillhör alla något mycket speciellt. Jag ser fram emot ett till år med er. Mål för det här året då? Jag har inga löften men mål driver en vidare så det har jag självklart. 🙂
Mitt största mål som egentligen gäller resten av livet och inte bara i år är att fortsätta utvecklas (genom att utmana mig själv). Göra lite skrämmande saker och växa av dem. Att inte tveka så mycket på mig själv utan tillåta mig själv att vara ny på något…växa i alla roller, nya som gamla. Ge allt den tiden den behöver.
2011 ser jag även fram emot nu närmast Thailand, att sedan flytta ihop med Peter, att skapa vårt gemensama liv och hem tillsammans, att utvecklas som Body Balance instruktör och vara med om flera härliga stunder med ER!

Vad har ni för mål??
Massa kramar!

2 Replies to “Hej då 2010, välkommen 2011”

Leave a Reply