Höstmys och första dagen ensam

Jag gillar verkligen hösten. Luften, alla fina färger och i år är den så klart extra härlig pga Victor. <3

Igår njöt jag och Peter av vår sista förälderlediga dag tillsammans och hade verkligen tur med vädret. Det blev en skön promenad ner till stan med vagnen, en snabbvisit på Sats Kompassen (där jag träffade flera härliga kollegor) och en fet latte på väg hem. 🙂 Victor småbråkade lite då och då (faktiskt hans bråkigaste dag so far) men det är smällar man får ta I guess. 😉 Promenaden var jätteskön och jag kunde nästan gå i mitt vanliga höga tempo som jag inte gjort på MÅNGA månader. Riktigt gött!!

Igår kväll hade jag sedan lite småångest inför att Peter skulle tillbaka till jobbet idag. Det har ju varit så skönt att vara två. Jag var även nervös inför natten men den gick jättebra. Sedan vi kommit hem så har den som har Victor-duty sovit i gästrummet. Vi har fixat ny fin säng dit:

och vi har delat upp nätterna så att båda två förhoppningsvis kan få iaf några timmars sammanhängande sömn. Sedan så har jag två grejer som inte Peter har 😉 som gör att jag inte riktigt kan få lika mycket egen tid eller sömn som honom. Vi väntar nämligen med flaska tills en månad gått, precis som bvc rekommenderar, för att förhindra att sabba hans sugreflex.

Inför Peters arbetsdag var jag rätt inställd på att ta hela natten och skönt nog så var det en riktigt bra natt. Vi somnade runt 12, jag ammade vid 3 och sedan vid ca 06.30/7.00 och sedan somnade vi båda om en sväng ca 8.30-10.30.  Tur det för resten av dagen har han varit rätt pigg! Jisses, jag förstår nu att mammor inte ens hinner ta en kopp kaffe vissa dagar.. Det är verkligen tufft. Tur man har de där ljuvliga och mysiga stunderna med, annars hade man nog blivit rätt knäpp. Jag får väl säga att han ändå varit rätt snäll idag med undantag för några jobbiga utbrott och att han kissat ner skötbädden inte mindre än två gånger. Imorgon kommer mormor på besök – det tackar jag för. 🙂

Kram!

One Reply to “Höstmys och första dagen ensam”

Leave a Reply