Hud, hår & troll

Så här års händer två saker mig, eller rättare sagt min hud och mitt hår.

1. Jag blir mörkare under ögonen upplever jag och pga att huden blir torrare blir rynkorna synligare (jo jag har faktiskt några.. ;-)) Bot? Täcktsift och ögonkräm! Testar ny av varje dock båda från Lumene som jag liksom flera skönhetsmagasin ger bra betyg. Prisvärd lyx. Jag har dagkrämen i samma “hjortron-serie” som har en spf 15. Jätte skön både som dag + nattcreme. Återkommer med betyg på ovan 2 produkter inom kort.

2. Jag inbillar mig sedan vintertid att jag har små troll som sitter i mitt hår som sitter och smider tovor och dreads i mitt underhår. Inte alls roligt att försöka reda ut och kvalitén på detta troll-infesterade hår blir la så där… testar därför nu en leave-in conditioner från L´oreal.

För övrigt måste jag säga att Åhléns personal här i Nordstan är grymt trevliga och hjälpsamma! Det tackar vi för i ett land där få vet vad service är (eller så orkar det bara inte anstränga sig). Thank you very much. 🙂

One Reply to “Hud, hår & troll”

Leave a Reply