Julstämning

Har helt plötsligt kommit in i någon slags julstämning.. strange! Kan det vara för att det är minus 10 ute kanske.. eller för att det är 1 december imorgon (sjukt så fort det här året gått!!) eller för att det faktiskt ligger lite snö på marken?

Eller kan det vara för att vi smakade av årets glögg i söndags? 😉
Saffran är årets smak/doft… och ja vad ska jag säga? Den var minsann gul och luktade minsann saffran (typ lite avskräckande mycket) men vad smakade den då? Rätt bra. 🙂 Varmt, stark, lagom sött och jag helt enkelt juligt. Tror ändå blossa originalet toppar min lista. 🙂 Vad säger ni?
Peter fick för sig att “jula till” kaffet hemma med. Hmm.. fin förpackning men är den så god som reklamen säger? I`ll let you know. 🙂 Kanske bra att ha om man får oväntat besök? Eller nej, det är Gevalia va?
På tal om oväntat besök (ja, jag letade bara efter ett sätt att smidigt komma in på det ;-)) så knackade min granne på i söndags. Hon vara igång med pepparkaksbak men hade inget bakplåtspapper. Jag lånade ut några papper och tänkte inte mycket mer på det.. Men så knackade det på igår kväll igen och hur glad blev man inte när man såg henne stå där igen men den här gången med en stor skål pepparkakor (så där sega o goa) och julmust som tack för hjälpen?! Jätte glad och faktiskt lite rörd. 🙂

Jag blir så glad att jag är inte är ensam om att göra det där lilla extra. Att visa uppskattning och allmänt tänka på mina medmänniskor. I like! Och visst fick nog det mig också i julstämning. 🙂
Har ni fått någon julstämning än?

Leave a Reply