Kur för själen

Den här helgen har jag “kurerat” mig, byggt upp inre styrka och funnit ny energi hos världens bästa mamma och min wingie Ida.

Jag hann med en lunch hos mamma på väg ner till Ida igår och njöt även av en liten fika i ett soligt hörn av mammas trädgård idag.

Här njuter fina mamma…

Med en stor bit lasagne i magen for jag som sagt vidare till Halmstad för att hälsa på Ida. Intressant sträcka kan jag berätta… det var extremt mycket dimma vid Falkeberg. Såg knappt 1 meter framför eller bakom mig. Inte så kul!! Men det gick bra och nu är man den erfarenheten rikare!

Väl i Halmstad blev det en tur för att kolla Idas storsatsning och eget företag: Stellas Hunddagis
Jätte schysst!! Känner ni folk som söker ett riktigt hemtrevligt dagis för sin hund med utbildad personal som brinner för hundar- tveka inte att besöka bloggen! Klicka på länken ovan.

Ida och Stella

All in all en skön helg som toppades av en kaffe i solen hos mamma och en grymt jobbig Body Combat för Anna på Kompassen. Känner mig mycket mer positiv nu än tidigare i veckan. Nya tag som gäller nu… fortfarande lite små-jobbiga tankar och känslor som hänger över mig men med tiden så ska nog de lösa sig. Brukar ju göra det på ett eller annat sätt! Kanske inte alltid som man tänkt sig men det är väl det som gör livet så spännande?! 😉 Läs detta med lite ironi…

Leave a Reply