Lampor & mattor på Backaplan

Igår stressade vi ut till Backaplan för att leta matta till vardagsrummet (att ha öppet till kl 18 är inte särskilt kundorienterat om ni frågar mig…). Men vilken tur att vi gjorde det för på Mattlandet fick vi jättebra hjälp och dessutom kommer den måttbeställda mattan kosta ca 2000kr mindre än på Mio eller EM. Och tar bara en vecka att få. Gött!

Vi fick med oss två prover hem men det blir ovan variant. En korthårig mörkgrå matta i en varm nyans. Rätt spännande material faktiskt – ligger den åt ett håll blir den ljusare och åt det andra mörkare… Ser ut att bli skitsnyggt iaf och passar väl ihop med fönsterbrädorna faktiskt. Så det blir en 215 * 315 matta som hela soffan + soffbordet ska stå på.

När vi ändå var där ute kunde vi passa på att titta in på lampbutiken som ligger precis bredvid. Och där fanns massor av fina ljuskällor! Vi köpte en plafond till sovrummet (har inte tagit kort än) och hittade ovan som vi nog tänker oss ovanför soffan/soffbord. Jag tror mest på svart… vad tror ni?

Leave a Reply