Lit tur och lite lyx

Jag lever ett rätt lyxigt liv har jag insett, även om det är lite slitigt ibland..! Typ förra veckan som var smått-hysterisk… Därav mitt dåliga bloggande. Sorry! 🙁

Trots stress på jobbet har jag det himla bra och försöker verkligen ta vara livet och uppskatta det. Jag hade tex en jäkla tur i fredags när jag glömde min dator på en mycket oläglig plats men en kollega lyckades hitta den.. Jag hade ett himla flyt och kom in på On Stage på Scandinavium i fredags trots att vi inte hade biljetter… Jag har även sådan tur med nya grymma människor som dykt upp i mitt liv. Många som börjar på M nu när jag tänker efter… 😉 Med positiv inställning kommer man långt!

Det gäller att uppskatta det man har och lyxa till det:

Tex med en lyxig GI-lunch en måndag på Hotel G?

Kanske avnjuta en sådan här fin Brolio (Tack Bo!)

Eller åka ut till Frölunda och handla i en sådan här gry butik? Check it out!! Har ni inte varit där än rekommenderar jag verkligen ett besök ut till vår ombyggda butik i Frölunda! Här snackar vi Urban Life.

Eller så drar man till gymmet och både ger och får energi! Dit ska jag nu! 🙂
Puss!

Leave a Reply