Lite för-semester…

Tror ni jag är nöjd med att jag tog ledigt torsdag och fredag?? Svar JA!!!

Har njutit av både mys med mamma i Varberg, en fantatisk kväll i rosévinets tecken hos Cissi och Peter i Onsala i fredags och sedan en heldag ute på Nordön med Sandra och Sofia igår. Rundade sedan av med flera timmar på Grill Del Mundo igår kväll. 🙂 Gillar livet just nu kan man lugnt säga. Inte jätte sugen på att jobba imorgon, tar nog lite sovmorgon i alla fall sen får vi se hur jag gör… 😉


Jag och Cissi med barnen

Två goa killar 🙂
Ett antal roséglas senare..!

Annars… så måste jag bara ta upp en sak som fascinerar mig varje år: hur snygga alla blir så fort de får lite bränna! Massa ögongodis ute igår kan jag säga! 😉 Sommaren är verkligen här även om den verkar ta en liten brejk ett par dagar nu.. Jätte skönt tycker jag- nu kan man äntligen få lite gjort här hemma!

Nu återstår det bara 3 dagars jobb sedan är det semester på riktigt- yej!!:-) Oslo- Kristiansand och Stavanger here I come!! 🙂

Leave a Reply