Luddfritt

20121122-150538.jpg
Har sedan några dagar tillbaka testat amningspads från Libero istället för Natusan och betyget är helt klart tummen upp. Lite större än Natusan, men ändå så att de inte är för stora, och framförallt så luddar de inte! Verkar ta hand om läckaget bra med så rekommenderas varmt!

This entry was posted in Småbarnslivet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Luddfritt

 1. Josefine says:

  Grattis ännu en gång till ert lilla underverk. :-)

  Jag tyckte att ICAs egna märke på ammningskupor var dom bästa, prova. På tal om nattlampa så gjorde jag så att jag köpte en väckarklocka med ganska stora och lysande siffror och det fick räcka som ljus och om det inte var bajs i blöjan så bytte jag aldrig på natten, allt för att störa min och Ediths nattsömn allt för mycket. :-)

  En fika någon dag kanske?

  Kram Josefine

  • Sophie says:

   Tack och detsamma! <3 och tack för tipsen! Fan Ica har mycket bra eget.. Tycker deras tvättlappar tex är bäst, har hört bra om deras blöjor och nu amningspads. Coolt! Helt klart värt att testa! Gärna en kaffe, nästa vecka har jag en hel del bokat redan men veckan efter? Kram!!

   • Josefine says:

    Vi kan absolut ses veckan där på, den veckan tror jag inte jag har något inplanerat. Vi kan ju höras i slutet av veckan och bestämma något. Kram

Leave a Reply