Magstatus

Tänkte det kanske är dax att uppdatera er kring status på lilla magen. Som inte är så liten längre utan växer märkbart för varje vecka och nästan varje dag nu. 🙂 Idag är jag i v.24+2 (6:e månaden) och den lilla killen väger ca 800 g, är 22 cm från huvud till stjärt (ca 33 cm totalt) och han börjar helt klart ta mer plats. Känner honom väldigt ofta nuförtiden. Jättemysigt men samtidigt lite speciellt så klart.

Gällande magen och träning så kände jag helt klart i tisdags på Zumban att det är bra att det bara är en klass till som jag ska hålla i. Jag känner nämligen mer och mer att jag behöver anpassa rörelserna. Bättre att jag nu fortsätter träna på egen hand och kan anpassa nivån efter hur det känns i kroppen. Men som sagt så avslutar jag terminen med ett “BANG” och teamar med finaste Paula, missa inte det!

Tisdag kl 19 på Sats Kungsgatan. Det kan finnas gästbiljetter så bara maila mig på misssophie@live.se eller via FB.

Och innan jag glömmer det så var jag även på yoga i veckan för min duktiga kollega Caroline M Smith. Hennes hemsida hittar ni här. Super-duktig var hon och jag gick därifrån med en skön känsla i både kropp och själ. <3 Både jag och den andra gravida tjejen som var med fick bra med alternativ under klassens gång och fick fortfarande en bra “workout” trots maggen. Så mer yoga kommer det bli kan jag säga! Tyvärr är det bara torsdagar kl 18 som jag hinner till med pendlingen men den får duga. Den + promenader + styrketräning och förhoppningsvis någon dansklass då och då gäller i sommar. 😉

Leave a Reply