Mer inspo & idéer

Phew. Snart är min första mer fula graviddag äntligen över. Vaknade i morse och hade inte alls sovit lika gott som natten innan (note so self: skryt inte med en go natts sömn för nästkommande natt blir sällan lika bra) och kände mig allmänt glåmig och ful. Som tur är så hade jag bokat in en fika med fina Lise för att diskutera vår kommande mamma/magplåtning och att komma ut och träffa henne gav mig sparken i baken jag behövde. <3

v.33+2

Magen växer för fullt och som vanligt så är han rätt aktiv hela dagarna, speciellt runt måltider, men idag har även vissa av hans rörelser faktiskt gjort lite ont för att dom varit så rejäla och stora.. Positivt så klart men inte helt bekvämt. 😉

Med en större mage så är konstigt nog inga av mina gamla oversized t-shirts så oversized längre har jag även upptäckt.. 😉 Kom idag då på att jag hade en riktigt stor zumba t-shirt i byrån jag fått någon gång som kanske kunde funka. Och snipp snapp, bort med den fula tighta kragen och så hade jag en go tischa! 🙂 Jag har även börjat packa BB-väskan (tack alla för era tips!) men undrar fortfarande vilken typ av tofflor ska man dock kika på? Birkenstock eller mys/mjukisar?

Lite mer inspo till barnrummet har jag även plockat ihop tack vare Mio.

Tex en färgglad hylla att fylla med massa söta barnsaker. I turkost? Eller även den i rött för att matcha byrån från Ikea?

Och sedan fastnade jag för den svarta tavlan/skylten med “family rules”. 🙂

Sedan så är jag även bra sugen på en tavla från Isa Design i stil med den här (fast i andra färger) som jag råkade se på Beckis blogg.

Min kompis och f.d. kollega från MQ, Marie, gör även fina liknande grafiska barngrejer.. Ska se om inte hon kan hitta på något i samma stil men “marie-style”. Ännu roligare. 😉 Här är hennes sida på FB- check it out vet ja!

 

7 Replies to “Mer inspo & idéer”

  1. Du är såå fin! Längtar efter att se dig! Du kanske kan komma förbi å säga hej nån dag efter träning?! Jag skulle säga mystofflor fast som du känner att du kan gå ner till”besöket” i och gå i korridoren på bb. Alt lite grövre å raggisar till rummet. Jag hade bara sockor och när vi fick besök kändes det som att jag skulle haft ett par Foppa eller liknande att slinka i. Kram!!

  2. Jag rekommenderar att ta med sig raggisar att vandra runt i. Både varmt o skönt o så
    behöver man inte ta av sig dom när/om man känner för aty vila i sängen 🙂

Leave a Reply