Mmm så gott!

Jag var på Vin o Tapas på Övre Husargatan igår. Har ni inte varit där kan jag verkligen rekommendera det! Super-trevlig personal, goda drinkar (blev inga igår dock..) och ni bara MÅSTE ta in baconlindade dadlar och getostknyten med fikon… Yummy!!!

Det var jätte kul även att träffa tjejerna igen. Känns som en evighet sen! Sofia hade de bra-iga förslaget att vi bokar in var 4:e vecka så får en av oss välja restaurang varje gång.

En annan sak som känns himla “gott” är att det redan hunnit bli fredag. 🙂 Och jag har ett härligt dygn med Cissi (Onsala) att se fram emot med AW ikväll, lite shopping på stan imorgon och en välförtjänad och välbehövlig helkroppsmassage på Tamarind Spa imorgon eftermiddag. Hmmm.. undrar var man ska ta den där AW:n…. Tips någon??

Utöver allt detta “gottiga” måste jag uttrycka en viss oro… Det känns lite skakigt på jobbet just nu. 🙁 Försäljningen har inte alls gått som vi förväntat oss och det omorganiseras lite här opch där och varslas lite i hemlighet… Kanske dags att börja göra en plan B??

Leave a Reply