Musiktips

Nu har det gått en vecka sedan jag bloggade sist… förlåt. 🙁 Har haft fullt upp. Mest med roliga saker, och några stressiga saker med, men tiden har helt enkelt inte räckt till. Vad passar bättre än att börja denna härliga onsdag med lite musiktips? 🙂

Jag läste precis i Metro att Pink kommer till Ullevi i sommar. Har undrat om alla större artister bojkottat Ullevi eller vad det är som händer för man har ju inte hört om några som ska komma till sommmaren! Men Pink blir det iaf och henne hade jag kunnat tänka mig se.. Någon som vill med??

Den 23 juli kliver hon upp på scenen på Ullevi i Göteborg. Senast gången Pink besökte Sverige var i vintras när hon spelade på Ericsson Globe i Stockholm. Då var det runt 12 000 personer som såg henne men popstjärnan tror inte att svenskarna har fått nog. Den 23 juli kommer hon till Göteborg och Ullevi. Förband kommer att vara det svenska rockbandet Takida.
Biljetterna släpps den 12 februari klockan 09.00.

Ett annat tips fär dagen (kvällen) är “Dom kallar oss artister” på Svt 2 20.30 ikväll som handlar om Mustasch. “Ralf Gyllenhammar från Göteborgsbandet Mustasch är svensk hårdrocks störste underhållare, och har övertygat på de flesta svenska scener värda namnet. Nu är det Finlands tur. Dom kallar oss artister följer med Ralf och Mustasch på turné i ett vintrigt och mörkt Finland. Ralf berättar också om sitt största musikaliska minne, framför tv:n som nioåring. Han tipsar dessutom om sina musikfavoriter just nu.”

Leave a Reply