Mycket på gång…

Oj oj oj, det händer mycket den här veckan!

På fredag har jag, Paula och Anna (som förra året) fått äran att köra en klass för hela Sats nordens platschefer 🙂 En otrolig ära verkligen och precis som förra året blir det att presentera en av höstens stora nyheter på Sats: Sh´Bam, likaså kommer två andra kollegor köra Fight Circuit. Nervöst är de allt men nu har man gjort det en gång så det är inte lika farligt ;-). Men det blir till att ÖVA och öva och öva.. Det kombinerat med extra klasser gjorde att jag faktiskt valde att vicka bort favoriten Body Balance imorgon. Blir ingen vilodag alls den här veckan annars och det funkar inte för mig. Jag (och alla andra) behöver vila för att verkligen kunna ladda om leverera riktigt bra klasser!

Utöver ovan har även jag & Anna blivit tillfrågade att köra en klass på lördag på Safe Karriärdag . Jättekul! 🙂 Blir till att förbereda den lite också.. 😉 Utöver ovan kör jag två klasser på Sats Kompassen:

Onsdag 16.30 Zumba

Torsd 17.30 Street Dance

Welcome!!

Leave a Reply