Myshelg

I fredags var det dags att ta farväl på riktigt.. Både jag och Anne blev avtackade och firade med dinner & drinks på Dinner 22.. Som för övrigt har både grym mat och fantastisk service så har ni inte varit där – go!

Efter en intensiv vecka på nya jobbet kändes det nästan som det var två veckor sedan jag jobbade med dem. Skumt det där med tidsuppfattningen.. Hjärnan verkar inte kunna få ihop så mycket information på så kort tid så den kompenserar med att göra så att veckan kändes som två.. Tack..? 😉 Allt känns som sagt jättebra men lite skumt kändes det ändå att nu faktiskt ta farväl på riktigt.

Sötisarna bjöd inte bara på myskväll utan hade även köpt jättefina skålar till både mig och Anne. <3 Älskar att få presenter, speciellt inredning. Gillar när man får in lite personliga och unika prylar och inte bara ens egna spontana smak eller färgval (som kan bli lite väl matchat och boring..) På tal om presenter så var inte detta den enda jag fick under helgen… Sötaste Lena hade med sig lite finchoklad och även en liten lycka-till-på-nya-jobbet present bestående av tre härliga Salvador Dali doftar till min balance i fredags. Mer omtänksam och varm människa får man leta efter! Tack!! Utöver Lena så var det bara 8 andra medlemmar som tog sig upp till klassen i fredags morse men alla dem som var där var så glada (flera sade spontant “Äntligen!” direkt dem såg mig och kom in i salen) och tacksamma så det räckte långt!

Jag måste erkänna att jag den här veckan kanske inte kan skryta med att ha varit den mest tydliga eller fokuserade instruktören.. men det vore nästan konstigt med allt annat nytt i huvudet! Så nu blir det till att plugga Sh´Bam låtarna som Anna körde, så jag kan dem tills på tisdag, och ev spana på några nya Zumbisar.. Och snart hoppas jag Body Balance 54 kommer!! Spänd!!

Leave a Reply