Nike-shoppat

Som ni vet så är jag en stor Nike-fan och vad gör man när det är skitväder? Shoppar träningskläder på nätet så klart! 😉 Efter mycket surfande blev detta gula Nike-linne i boyfriend fit på Nike.com för 300 kr. Som för övrigt finns i flera snygga färger…

Bör även tipsa om detta som jag köpte innan semestern:

Love it!! Den är också oversized och växer när man tränar. Kan vara bra att veta. Skitsnygg färg och bekväm!!

Och jag hade även tur som hittade nedan top på rea på Sportamore.se 🙂 200 kr!

Är inte inne där så ofta, är tyvärr inte så imponerad av sajten men de har en del roliga plagg och då kan det vara värt lite pill 😉

3 Replies to “Nike-shoppat”

 1. Hej Fia, kul att du hittade den snygga toppen! Vi älskar när vi får tips om hur vi kan bli bättre. Vad skulle du vilja se förändrat?

  Mvh Joakim – Sportamore

 2. Hej Joakim 🙂
  Jag upplever sidan som lite svårnavigerad. Kanske en smaksak och bara jag, men jag upplever att det är för mycket bilder, rutor, färger, mönster och text överallt. Det finns ingen ren och tydlig väg in till tex nyheter, nike (som jag gillar) tex.

 3. Hej, tack för din feedback. För att hitta nyheter, så måste man idag klicka på exempelvis "kläder" och sen välja att sortera på nyheter. Vi jobbar på att hitta en tydligare sätt att presentera nyheter.

  Om du skriver in din mailadress på Nikes varumärkessida: http://www.sportamore.se/brand/nike/ så kommer vi inom kort börja skicka ut mail när det finns nyheter från Nike till de som efterfrågar just detta.

  När det gäller designen så är det vår målsättning att kunna ge besökare så många relevanta tips på produkter som det bara går. Förstår om du uppfattar det som lite rörigt och om du har ideér på förändring så hör jättegärna av dig.

Leave a Reply