No pain no gain

Det blir inte alltid som man tänkte sig… Hade bokat en tid på Ullevikliniken hos min naprapat då jag känt att jag varit “lite” stel ett tag nu och att det knakade lite väl mycket… Lyckligt ovetande om hur illa det var och skulle bli traskade jag dit i morse innan jobbet.
Efter ett litet kläm kunde Eva konstatera att “Oj.. det här måste göra ont”. Svar JA! Specieltt när hon hitta mina s.k. “fiolsträngar” högt upp och på sidorna av nacken. Smärtan jag kände när hon sedan masserade och tryckte på dessa är nästan obeskrivlig… tror nästan inte jag känt något värre… Försök föreställ er känslan av att ha ett tjockt spjut som tränger igenom skallen och att du hela tiden tänker “slutar hon inte snart så dör jag”. OUCH alltså!!
Jag kommer självklart inte undan ett återbesök.. Fredag eftermiddag är det dags igen. Lika bra antar jag.. för visst känner jag en viss skillnad/mjukhet nu. Samtidigt som jag nästan har nackspärr och knappt kan vrida huvudet åt höger och känner mig helt färdig..! :-S
Tyvärr ficka jag vicka bort min klass ikväll. Klokt, jag vet, men jag får samtidigt jätte dåligt samvete! Men visst, jag lär ju vara piggare imorgon och bättre förberedd för min Flow imorgon kväll. Så vad gör man en torsdag kväll om man inte tränar?? Kollar dålig tv…

2 Replies to “No pain no gain”

Leave a Reply