Not so charming

Not so charming bild på Fia pga not so charming väder och väglag igår. Fy. fan.

En kort promenad ner till Grafia (vår fotograf för webben) igår morse som normalt sätt tar 10 min tog ca 25. Skojar inte. Herregud va halt det var!!

Insåg nog redan kl 3 på natten när jag vaknade och hörde hur det piskade mot fönstret att “uh oh, det här lär ju inte vara bra..” Klev iaf upp och begav mig ut, paraplyt i högsta hugg för det regnade SÅ KLART också. Några stapplande steg… yep det är snor-halt. Några steg till ner för backen (inte jätte bra att bo uppför en backe när alla vägar blivit till isbanor…) rycker vinden tag i mig/mitt paraply och trycker mig snabbt fram på isen.. Ok – bli blöt eller slå ihjäl mig?? Ner med paraplyt och använda det som stöd att hacka mig fram istället.

Puh- nere vid Mölndalsvägen, borde vara bättre här va? Eh nej… Möter en man som glider som på skridskor fram… kanske det man ska göra istället för att ta små små steg med en hållning och hastighet som en 90-åring? Greppar tag i en lyktstolpe som stöd och lyckas ta mig över vägen för att igen möta ännu en blank gång/cykelbana. 🙁 Där cyklister faktiskt cyklar!! Hur tänkar man då?? Ja ja, bara att traska vidare. Hade nästan gått snabbare med sådana där is-vak-pinnar, hacka mig fram.

Skitväder!!! Så, då var det ur systemet. Jag överlevde iaf 🙂

Leave a Reply