Nu fattar kroppen läget…

NU börjar min kropp äntligen fatta att jag är trött. Har stressat skit mycket förra veckan och inte varit i närheten av att sova mina sköna 8 timmar… Har trots detta mått bra och varit rätt pigg. Tyvärr hade jag ändå världens påsar under ögonen i lördags och idag har jag mer mörka ringar.. inte världens finaste Fia. Fast brännan gör ju sitt! 😉 Tackar vi för!

Jag stressade hem idag till en tvätttid som började kl 17 idag och har mellan alla turer upp o ner för alla jäkla trappor övat på dansaerobicen som jag ska ha imorgon på Kompassen… Lite lite lite nervöst men mest jäkligt kul! 🙂 Hoppas det blir lite folk. Är lite avundsjuk på mina vänner som grillat och druckit vin på altanen och även på grannen som fått åka hoj ut för att bada… snyft, stackars jag har fått hålla mig hemma i min varma lgh! 😉 Fast alkoholen kan nog vara bra att skippa några dagar för den är ju inte så att det har varit lite av det de senaste veckorna direkt… Jag hämtade precis den sista tvätten och satte mig ner i soffan. DAMN! Vad trött jag är. Kall dusch och sängen nästa kanske..?

Jag hade för övrigt en riktigt härlig söndag igår. Skjutsade först Ida och hennes väldigt bakfulla svägerska till Majorna (hon satt t.o.m. med plastpåse i knät i fall att hon skulle spy….) för att de skulle åka med Sandra & Elina till Halmstad. Blev sedan upphämtad av Cecilia för att åka ut till Smitten. Där låg vi och njöt av sol och härligt snack. .-) Vi grillade sedan på min utegård på kvällen och unnade oss två glas rosé… det är vad jag kallar njutning- perfekt väder, grymt sällskap, god mat och kall rosé. 🙂 Det var en skön söndag helt enkelt… 😉 Det är ju sällskapet som gör det i slutändan!

Imorgon blir det som sagt träning, även onsdag tänkte jag, sedan blir det Falkenberg för att prova min tärnklänning igen. Har fortfarande inte hittar röda skor till som hade varit så himla snyggt… Får ut o kolla på lunchen imorgon igen, håll tummarna!! Eller är det någon som har ett par stl 39 röda (ej öppna tå) lånar jag gärna!! Sover sedan kvar hos mamma i Varberg på natten och stannar nog kvar under dagen på fredag för att lägga mig ute i Apelviken eller nåt om vädret håller i sig. Sedan blir det en tur till Cissi och Peter i Onsala på fredagkvällen. Ska bli såååå mysigt!! 🙂

Leave a Reply