Och där tappade Kanal 5 några tittare…

Det första jag ser när jag sätter igång internet explorer idag och msn som jag har som startsida är vinnaren av “So you think you can dance”. KUL! Erm.. eller INTE med tanke på att det efter den här veckan finns 8 personer kvar!!

Tycker lite synd om Kanal 5 som nu förmodligen tappar några tusen tittare… Kunde inte msn ha väntat lite?

Visst, tänker ni, du hade ju faktiskt kunnat ta reda på det själv, det är ju ingen hemlighet på nätet direkt med tanke på att säsongen redan är över i USA..? Varpå jag svarar “Ja det hade jag kunnat göra men jag kanske inte VILLE KOLLA DET ELLER VETA DET?!”

Ja ja nu vet jag… och ska inte förstöra för er som inte sett vem det är. Jag tänker ävern fortsätta kolla varje tisdag bara för att jag blir så inspirerad! 🙂 Nästa vecka är det Bröst Cancer “Tema”- missa inte det!!

Fråga till er:

Jag är nog Mary! “Woohoooh! Hot Tamale Train!” 😀

Leave a Reply