Öm men lycklig…

Då var det klart: jag är numera även Sats Flow intstruktör! Eller på god väg i alla fall efter 2 sten-tuffa dagar med Randi och Kari Anne från Sats Norge 😉

Fotograf: Caroline Smith 🙂

Dessa två dagar har varit sjukt intensiva men samtidigt fantastiska. Jag har fått ta del av så många nya intryck, intressanta diskussioner, aha-upplevelser, smärta efter intensiv övning och framförallt få njuta av sällskapet av ca 30 energiska kollegor! Detta är nytt för oss alla och klassen kommer minsann vara en utmaning att lära in men jag tror att oavsett om vi sätter varenda liten detalj i rörelserna och säger alla “rätt” saker så kommer vi leverera det som R och K-A vill: att vi brinner för den här klassen och tycker den är helt fantastisk. 🙂

Jag ser verkligen fram emot att köra den här klassen men vet att jag har mycket jobb framför mig både med att både släppa lite av dansaren inom mig och våga att verkligen ge av mig själv- “stripped” av den “käckhet” och extrem energi som annars kännetecknar mig och mina klasser. Jag behöver även rent konkret jobba på plankan och hunden inser jag..

Har ni missat det så kör vi igång med Sats Flow v.36. Kom!!!

Visste ni även att alla Sats-anläggningar numera säljer Nike-kläder? Fyndade tex dessa strumpor nedan. 100kr för en 3-pack med färgglada, sköna och förbannat bra strumpor. Köp köp köp!!

Leave a Reply