Reafynd och champagne

Gillar inte rean egentligen… eller rättare sagt självklart gillar jag att få saker till ett billigare pris (vem gör inte det?) men jag ogillar hetsen och alla människor!


“Råkade”, ok med lite flit, gå förbi MQ på Fredsgatan i måndags innan träningen och hittade faktiskt en grymt snygg stickad tröja från Mango där på mellandagasrean. Lite längre rak modell med jätte fina “snäckskals”knappar nerför halva ryggen. Ett bra fynd helt enkelt.

Det är sådant som man ska satsa på tycker jag när det är rea. Köp sådant (varumärken) som normalt sätt är lite dyra så får du mer kvalitet för pengarna. More Quality makes your wardrobe and money last longer. 🙂

En annan lite dyrare sak som man inte kan säga att jag fyndade direkt igår var nyårsbubblet. Gick in till systemet fast besluten att köpa en Piper… men den var slut.. Ok vad gör man då? Stirrar febrilt på alla tårtbitar, söker kontakt och börjar konversera med andra kunder som ser kunniga ut och tar till slut en champagne i samma prisklass med liknande balans av sötma, fyllighet och fruktsyra. Introducing: Palmer (till vänster) och Langlois till höger som är fuskbubbel men som mannen jag pratade med “du kan dricka tre flasker av senare under kvällen”. Check! 🙂
Imorgon bär det av till Bollnäs där kärleken gömt sig i ca en vecka. Kombinerad nyårs/födelsedagsfirande står på schemat och en tre rätters middag á la Fia & Peter står på menyn. Vad ska ni göra?

Leave a Reply