Sicken fredag!


Sicken fredag! Startade denna underbara fredag med att kliva upp 05.20 (ja helt frivilligt) för att köra min allra första helt egna Body Balance Kompassen. <3 Lite nervös var jag allt men med en lagom grupp om 16 pers och ett känt ansikte gick allt jätte bra och när musiken kom igång gick jag bara in i mitt Bbe-mode 🙂 Det mesta kom bara naturligt (tack vare att jag NÖTT in det och ÖVAT sjukt mycket ;-)). Känns bra. Det är liksom min grej.. att vara välförberedd. Iaf när det gäller mina Sats-klasser, finns liksom inget annat utan only the best is good enough. MY best. Det finns självklart utvecklingsmöjligheter men all in all så är jag nöjd. 🙂 Bra start! Goa Lena som varit med på några av mina andra klasser gjorde också sin Bbe-premiär idag… och gav mig en “fredagspresent”. Inte varje dag man får det! 🙂 Fick faktiskt nedan halsband:

Ger/köper man detta stödjer man forskning kring barncancer. <3 Inte nog med alla dessa sköna upplevelser.. nej då. Stora nyheter väntade även på jobbet. En kollega sade upp sig i morse... Jätte glad för hennes skull!! Lustigt att både hon och en annan f.d. anställd hamnat på samma ställe... som jag också varit i kontakt med... Small world! Önskar dem all lycka med nya utmaningarna- det är dem värda! Förresten!! Nästa söndag 23:e kl 14 ska jag filma en Bbe klass (för att skicka iväg till Les Mills för att få min licens)- hör av er om ni kan tänka er vara med!! Det viktigaste och det Les Mills tittar på är MIG inte er hörni ;-). Kom!

One Reply to “Sicken fredag!”

  1. Tack fina du för ett härligt pass i morse!!! Ge mig bara några gånger till så hänger jag med bättre och kanske t.o.m. slutar vingla… eller i alla fall vingla lite mindre… 😉
    En underbar start inför helgen är det i alla fall!
    Kram & lycka till med allt framöver!!! 🙂

Leave a Reply