Snacka om poppis!

Så här ser det ut när man fyller 50 år och arbetar som Marknadschef/Försäljningschef på MQ. Snacka om poppis!!! 🙂

Undrar om jag kommer få så här många födelsedagskort när jag fyller 50? Uppslutningen till min 30 års fest var ju inte särskild bra… Nästa chans är ju inte förrän om 8 år (nej jag längtar inte!). Men jag har lite tid på mig att samla vänner, leverantörer och andra kontakter iaf ;-).

Undrar hur livet ser ut när jag är 40? Sitter jag fortfarande här på MQ tro? Jobbar jag kvar på Sats? Blir det min man och våra barn som kommer in och sjunger på morgonen med tårta..? Låter nice. 🙂

Ni kanske undrar hur det gick igår på premiären av Sats flow igår???

Skit bra! Vi fixade nästan alla 14 låtar utan ett enda fel!! Grymt ju! 😉

Nu ska jag hem och kurera mig. Har varit lite väl mycket de senaste 2 veckorna som ni säkert följt. Mår inte riktigt hundra varken fysiskt eller mentalt. Ska ta en dag (imorgon) och bara VARA. Hitta lugnet och glädjen igen. 🙂 See you guys on the other side!

Leave a Reply