Snart dags för sele

Snart så är det dags att börja använda bärselen vi fått låna och jag tror verkligen det kan bli en hit. Sjalen funkade en gång (den gången jag bloggade om det typ) men har inte varit poppis alls sedan dess. 🙁 Tror Victor vill vara mer med och kunna titta sig omkring. Barnvagnen gillar han (eller bara accepterar) ibland men bara på en kort tur fram o tillbaka till Dr Fries Torg idag så fick jag plockade upp en gråtandes V tre gånger. Då blir han hur lugn som helst. Att vara nära mamma, känna mitt gung… Sedan så verkar även musik & gung, kombinerat med en ståendes mamma, vara mycket populärt. Victor slocknade snabbt här hemma idag när jag stod och dansade till allt från Barnvisor till Usher och Guetta ;-). Att slippa hålla i honom vore ju guld så håll tummarna people!

Jag har testat att sätta på mig den och den känns rätt logisk men var även tvungen att kolla instruktionsvideon. 🙂

Jag vågar inte uttala mig om Minifomdropparna än riktigt men vi hade visserligen en bättre kväll igår… dock så valde V att vara vaken mellan 00 och 04 istället. 🙁 AS-trött Fia idag! Sovit lite men borde nog sova mer.. typ nu när han sover.. Och napp”inskolningen” går sådär.. Som mamma sade igår så “verkar han nästan äcklad av den”. Kan visa sig att Victor bara inte är ett napp-barn. Finns ju sådana med och är det så jag då är det så. Då får vi hitta andra sätt att trösta honom.

Imorgon är det dags för BVC igen och fredag ska vi göra föräldrarskapet riktigt officiellt på Folkets Hus. Löjlig grej kan jag tycka att man måste skriva på bara för att man inte är gift. Men men bara att göra! Rätt säker på att han är vår iaf. 😉

 

4 Replies to “Snart dags för sele”

 1. Vad lustigt, vi ska också till BVC imon och familjerättsbyrån på fre 🙂
  Börjar reddan ladda för eventuella resor med gråtande bebis…. Man är
  ju inte så van att lämna den trygga hemmamiljön än :). Hoppas verkligen
  det ordnar upp sig med lille Victors mage, inte lätt det där. Man har ju nu
  också fått inse hur betydelsefull sömnen är för ens mentala stabilitet…jag har
  också undrat vad man gett sig in på ett par gånger. Men, med tiden kommer
  det ju att ordna upp sig får man hoppas. Kram!

 2. Nu har jag äntligen lagt till bloggen i favoritlistan och läst många av dina härliga inlägg! Fint du skrev om oss, håller helt med! 🙂 Tror också att V kommer älska bärselen! Och angående nappen så håller jag helt med lille V, jag blir också lite äcklad av nappen (trots att det inte är jag som suger på den). Men det underlättar ju såklart! Stor kram Evelina

 3. Lille T ville inte heller ha nappen i början, men vi gav oss inte även fast han visade att han “mådde illa” o nu funkar den bra som lite tröst o som “ljuddämpare” 😉 Minifomdropparna funkade rätt bra tyckte jag o sen var jag mer noggrann med vad jag åt.. Bara att ge upp stark mat som jag älskar o paprika, lök av alla slag osv. Sen kan jag heller inte ge efter för mina “sug” så som jag kunnat förut, både på gott o ont. Gjorde misstaget med att äta chips o vitlöksdipp… Det fick jag lida för nästa natt 🙁
  Du vet väl om att du kan bära V även på andra hållet i bärsjalen så att han kan vara med o se sig om? Jag brukar ha med mig sjalen i vagnen då T inte heller alltid är road av att ligga i vagnen när han vaknat. Lycka till!
  Kram

Leave a Reply