Sremska & MTV

Yep skum rubrik, I know. 😉 Jag tänker bara att jag ska bjuda er på en lite roligt incident, eller rättare sagt två. Vitt skilda. 🙂 Det ena handlar om sremska.

När jag och Peter hittade ett recept på Ica med stekt korv och timjanspotatis och sremska fanns med i receptet var min spontana tanke.. va f*n är det och försökte kreativt klura på vilket ord dem kunde stavat fel.. Gick sådär 😉 Så vad gör man då? Googlar och enligt wikepedia är sremska “en korv som har sitt ursprung i den serbiska provinsen Srem. Den är populär över hela forna Jugoslavien men också i stora delar av Europa med serbiska invandrare.”

Check! Och jag kan även tillägga att den är rätt spicy, men ändå god. Hela rätten var god faktiskt.

Och den andra roliga incidenten? Ett möte med två killar från MTV idag. Rätt häftigt faktiskt.. att få insikt i hur dem jobbar och tänker. Jag kan avslöja att dem jobbar stenhårt med undersökningar för att säkerställa att dem har full koll på sin målgrupp (ungdomar) och allt dem gör är genomtänkt och noga uppföljt. Det gillar jag! Två riktigt sköna lirare var det dessutom och det hade varit riktigt kul att hitta på något med dem.

Extra kul är att jag fick ett snyggt block, en bok om hur “cool brands stay hot” (semesterläsning, tack!) och ett usb. Kul med prylar 😛

Leave a Reply