Streamy.com

Läste i dagens Metro att det finns (ytterligare) en sida på nätet där du kan hålla reda på vad dina vänner har för sig, vare sig det är Twitter, Facebook eller Friendfeed. På streamy.com kan man “på ett enkelt sätt samla ihop flera av sina sociala nätverk på en och samma sida och uppdatera sin status från en och samma sida”.

Spontant så tänker jag: behövs det verkligen fler sådana här sidor..? Ok, tydligen har Streamy gjort detta ovanligt bra, men ändå…. Att man bara orkar??

Jag har tidigare skrivit om SUA.. Den här nya sajten lär ju inte hjälpa dem som är drabbade direkt… Eller??

Jag håller mig till FB, Linked In och min blogg. Lagom. Det känns dessutom som ett jäkla jobb att behöva flytta och bjuda in hela nätverket till en ny sajt… Och tror det eller ej så har jag faktiskt bättre saker för mig än att uppdatera min status och kolla andras status hela tiden… Jobbar faktiskt på mitt beroende 😉

Jag önskar er alla en fantastisk dag!!!! Och du, försök sätt en gräns för ditt surfande på FB. Både för att minska den inre stressen du upplever för att du hela tiden känner att du behöver gå in och kolla så att du inte missar något (jag i ett nötskal) och för att göra dig förtjänt av den där lönen som kommer om en vecka ;-). Ha ha.

Leave a Reply