Tack och hej 2013, välkommen 2014!

Jag vet inte hur många av er som ens tittar in hit nuförtiden (med tanke på att jag senast bloggade 20 oktober!) men tänker att jag ändå samlar upplevelser, tankar, lärdomar och funderingar från 2013. Om inte för er, iaf för mig själv. 🙂

Jag gjorde två collage som jag lade ut på instagram och är så lat så jag faktiskt återvänder dem här. 😉

20140101-194001.jpg

2013 har varit ett tufft men utvecklande år. Som jag skrivit innan ” It doesn’t get easier, you just get better”. Och så är det, med lite slit, erfarenhet och tid blir det mesta bättre och lättare. Att få barn, ett rätt krävande och bestämt sådant barn, har gjort det här håret till en jävla utmaning rent ut sagt. Sömnbrist, frustration, tårar, ilska, osäkerhet och alla höga krav på mig själv har inte varit lätta att hantera men på något sätt har jag (och VI, jag och Peter) tagit oss igenom det. Vi har varit ett jäkla bra team helt enkelt och de sura minerna/bråken har varit otroligt få. <3 Saker som gjort mig starkare det här året och hjälpt mig fylla på med energi/kraft har varit: Träningen– UNDERBART att komma tillbaka som instruktör, dessutom med det varma mottagandet jag fått. Så tacksam!! Utöver egna dansklasser har jag även utmanat mig själv och kroppen med tuffare träning sedan i somras- GRIT Strength och Crosstraining tex. Resultaten har faktiskt varit rätt bra. Känner mig mjuk och slapp så här efter jul/nyår men annars relativt nöjd med hur mammakroppen återhämtat sig.

Vänner– Ja vad vore livet utan vänner?? Extra viktiga det här året har de nyfunna mammavännerna varit, både de jag haft nära i Gbg som tex Evelina, men även instagramvänner som Elin. Att sedan träffa gamla vänner som Lisa, Helena och Lindsay är jag också otroligt tacksam för. <3 Att jag sedan inte hunnit prioritera andra vänner som jag önskat känns samtidigt riktigt jobbigt men jag har er som mål 2014. Jag har inte riktigt räckt till i år bara.. 20140101-202137.jpg

Kärlek – all u need is love.. 🙂 Jag tackar för kärleken till och från Peter, Victor, mamma, alla vänner och alla medlemmar speciellt zumbisarna som gett mig enorm kraft.

Träningsglädje– Vilken energi jag fått och förhoppningsvis även spridit vidare genom mina egna klasser, på utbildningarna och kvartalsutbildningar jag gått på under året, kollegor jag mött i omklädningsrummet och hängt med på inspirationsdag, teamklasser jag haft, zumbaevents jag närvarit och inte minst av allt Super Saturday!

Ett nytt jobb har sedan också gett mig både glädje och energi men självklart även varit tufft att balansera med hemmalivet. Tuffare lär det bli i år när både jag o P ska jobba heltid och V gå på dagis.. 😉

Det har varit ett bra år trots att det varit jobbigt. Kärleken till Victor och glädjen som han ger livet går ju inte att jämföra med något annat men samtidigt kan jag sakna det gamla livet. Friheten man hade, speciellt jag och P.. Men vår tid kommer igen, det gäller bara att göra det man kan så länge.

2014 då?

Jag har inte hunnit fundera så mycket kring 2014 men hoppas tex hitta tillbaka till instruerandet i Body Balance och fortsätta utvecklas inom Bodyjam, resa bort med familjen igen och hitta hus. Jag har sedan som mål att prioritera min tid bättre och vara mer närvarade. Kolla nyheter, ringa och umgås mer med vänner än att lägga motsvarande tid på sociala medier som jag gör idag. Jag ser sedan fram emot att se Victor växa. <3 Stor kram till er alla! 20140102-083603.jpg
Sötnosen in action <3

Leave a Reply