Team Zumba med Johan

Svettiga och goa var både jag & Johan efter vår Team-Zumba igår på Sats Kompassen. 🙂 Det var ett glatt gäng på ca 35 som gjorde oss sällskap och som vanligt när man har roligt så svischar timmen bara förbi! Mixen av våra låtar blev väldigt bra, bra med tempoväxlingar och olika energinivåer. Det gjorde nog också att tiden gick så fort. Nya låtar som Pitbulls “Hey baby (drop it to the floor)” och “Stereo Love”  flöt på perfekt och togs emot med sann Zumba-glädje. 🙂

En liten advanced danspose som pricken över i:et. 😉

Kom på att nästa vecka blir det ingen Zumba alls för mig.. Tisdag är det ju 1:a maj och lördag kör Paula. Hur ska det gå? 😉 Duktigt laddad lär jag vara nästa tisdag iaf eller vad tror ni? 😉

Hinner jag imorgon från jobbet tänka jag faktiskt köra Aerobic, tisdag Shape för Anna (extrainsatt klass!), ev styrketräan torsdag & Body Balance fredag. Hur ser er träningsvecka ut?

Leave a Reply