Teamklasser på schemat

Visst är det kul när det händer något utöver det vanliga?? Igår kväll körde jag tex två klasser (ja i rad!) på Kompassen. Både min vanliga Aerobic + en extra insatt Zumba istället för Street. Skit kul och massa (nytt) folk på Zumba men fy va trött jag var igår kväll! Mådde t.o.m. lite illa. Ha ha, jag vet hur jag tar ut mig minsann!

Och på tal om att ta ut sig så kör jag och sötaste Stina B 10/11 en kombinerad Dansaerobic/Zumba på Sats Kungsgatan kl 18.30. 75 hela, härliga och svettiga minuter blir det! Boka boka eller hör av er om ni vill komma som gäst!

Ett annat roligt träningsevent som jag nyligen även tackat ja till är Zumba + Piloxing på Sats Karlstad söndag 5/12. Jag och Anna Sjöberg (bild nedan) kör kl 14 resp 15! Ska bli jätte kul!!

2 Replies to “Teamklasser på schemat”

Leave a Reply