Thailand Del 1

Jag får dela upp våra två veckor i Thailand på något sätt känner jag… det blir ett väldigt stort och långt inlägg annars 😉

Tänker att jag delar upp den i shopping, mat, upplevelser och ev djur..

Börjar med shoppingen 🙂

Del 1- Shopping

Vi besökte marknaden inne i Khao Lak (visar lite fler bilder när jag summerar upplevelser tror jag). Svettigt var det minsann men sjukt kul att pruta ner saker som redan varit sjukt mycket billigare än hemma. Ni vet ju hur jag gillar shoppingen hemma. 🙂

Armband blev det… både i tyg/snöre ovan och snyggt brunt skinn med rosor på nedan:

Även en snygg ring hittade jag (nej vi har inte förlovat oss! Men jag gillar stuket på den.. vink vink ;-))

En snygg Mulberry-kopia i vårens trendigaste färg cognac blev det också… köpte den + en stor samsonite resväska för 5000 batt (nedprutat från 9000) Tot ca 1000 kr. Helt ok. Och resväskan överlevde resan hem vilket känns bra!

En blommig somrig klänning fick det självklart även bli..

Och en svart längre topp med snygga flätade band

Och en lila axelbandslös topp

NÖJD!!

Leave a Reply