Thailand Del 3

Del 3: Upplevelser var det då dags för…

Vad gjorde vi mer än solade, sov och åt? Lite faktiskt 😉

Vi besökte marknaden, två vattenfall (efter en 1 km prom genom en lätt fuktig och varm jungel!!), Similan Islands, Police Boat 813 (Tsunami memorial ställe- en båt som “vaskats” upp 2 km på land!), lite olika stränder bla White Sand Beach och en hel del olika restauranger både nära hotellet och inne i Khao Lak.


Similan kunde man knappt tro var sant… turkost, klart vatten, kritvit sand (man blev nästan bländad) och en massa vackra färgglada fiskar. Resan dit gick la så där med en motor som lade av hela tiden vilket resulterade i att det blev härlig (inte alls) sjögång.. Inte så kul för stackars P som INTE tog sjösjuketablett :-S Men shit va fint det var där!! Och det var kul att lära känna några av de andra som var med på utflykten. Tex Rolf & Lotta, ett äldre par från Skåne som vi hängde lite med några gånger till efter resan. Soft!

White Sand Beach var fantastiskt fin (och vit), andra dagen vi var där var vi i princip helt själva där vi låg. Gött som tusan :-).

Både jag och Peter känner att vi gjorde “lagom” med grejer. Skit skönt. Vi såg en del men stressade inte för att göra en massa saker utan bara njöt.

Mer än detta tyckte jag Thailand, eller rättare sagt Khao Lak, upplevelse-mässigt erbjöd lagom. Är man jätte rastlös av sig (nej jag är faktiskt inte det ;-)) tror jag man kanske fått lite panik men gillar man lagom så är det kanon. Lugnt, bra priser, vackert…

Leave a Reply