Vip-biljetter till MTV World Stage

Nelly.com är stolt sponsor av årets största musiksatsning “MTV World Stage” som arrangeras den 21 juni på Götaplatsen i Göteborg med artister som bland annat Nelly Furtado, B.O.B och Loreen. Representanter från nelly kommer finnas på plats under kvällen med förmånliga erbjudanden (så missa inte att hugga tag i dem med nelly-jackor/tröjor!) men jag har även fått chansen att lotta ut 2 VIP-biljetter till både för- och efterfesten till er mina kära läsare.

Vad behöver ni göra då? Jo, in och shoppa på nelly nu till helgen. 😉 (annars vinner någon annan bloggares läsare så shoppa nu ;-))

Lite shoppingtips från mig som gör att min plånka brinner lite extra 😉

 • Vi har massor av bikinis till riktigt bra priser
 • Över 300 varumärken på Beauty
 • snygga scarfs
 • schysst festivalmode
 • jättemycket schyssta kläder från Only
 • En hel del nice träningsgear från Nike

4 Replies to “Vip-biljetter till MTV World Stage”

  1. Hej! Om det visar sig att mina läsare handlat mest under den här helgen så vinner jag biljetterna annars vinner någon annan bloggare. Får besked senast onsdag hoppas jag. Så vi håller tummarna 😉 Annars kan jag som sagt kan jag tipsa dig om att nellt kommer vara på plats med ett annat erbjudande under kvällen.. 😉

 1. Det är just det jag undrar, hur ska de veta att jag är din läsare? Fanns inget att fylla i…ska man kontakta dem?

  Men ska iaf hålla utkik efter de på torsdag! =)

Leave a Reply