Zumba team-klass


Å vilket glädjerus jag befinner mig i!! Idag var det nyinvigning på Sats Kompassen och jag körde först en Zumbatomic med en blandad skara barn… Intressant kan man väl säga att lära barn.. Det var första gången, så nej jag borde inte förvänta mig att jag ska kunna det…, MEN jag har en del att lära mig kan man säga. Men det gick helt okej iaf, några sade till sina föräldrar att dem ville gå fler gånger iaf. Medan dem till mig knappt sade någonting eller rörde en min.. 😉


Lite vila därefter så var det dags att tända till igen och leverera en Zumba team-klass med gulligaste och duktigaste Sats-Helsinborg kollegan Tina Johansson.

Och 49 härliga, glada, välkomnande medlemmar/icke-medlemmar gjorde oss sällskap idag. SÅ duktiga!!! Helt underbar stämning, alla nya låtar jag hade satt ihop & pluggat in gick jättebra. Tina klickade direkt med gruppen kändes det som och jag är bara SÅ glad att just hon och jag teamade idag. Vi var ett bra team. 🙂

Efter klassen hade jag utdelning av lite zumba-skivor och zumba-armband. Valde bland alla klassbiljetter och blev jätte glad när många kända ansikten fick komma upp och plocka ut en vinst. Extra kul att ge då <3 Sedan körde vi några zumba-poser jag & Tina (Tack Marcella för din hjälp ;-)) och spelade in varandras koreografi. Vi har lite samma stil och smak så det är tacksamt att låna av varandra. 🙂
Zumba-love till er alla! Tack alla som var med, ni var helt fantastiska!! Nedan finner ni spellistan:

Mix med Safri Duo & Rihanna
Shawty Got Moves – Hip-Hop
Feel Like Dancing – Ragga / Pop
Shake Senora (feat. T-Pain & Sean Paul)
A Namorada – Funk / Pop / Brazilian (Zin 35)
Dance, Dance, Dance (Hip Hop)
Reggaton-låt kan ej namn tyvärr
Suavemente Pop
Salsa/Oye Gloria Estefan
Sexy and I Know It
Drop It Low- Kat DeLuna
Taki Country – Celtic / Bluegrass Team (Zin 36)
Love Sex Magic (feat. Justin Timberlake
Isaac- Madonna

Leave a Reply