Alltid kul med lite nytt

Det är alltid lika kul at testa något nytt 🙂 Bild från vårt GP-uppträdande i våras.. Vad tycks?? 😉

Idag var min första officiella dag som Sophie på jobbet. För er som missat detta så har jag droppat Ann och heter numera bara Sophie. Fia går fortf jätte bra i fall att ni undrar men Ann-Sophie är strikt förbjudet att använda hädanefter 😉

Hur som helst så kändes det faktiskt lite skumt.. eller faktiskt behöver jag inte skriva. Inte helt oväntat direkt! IT har inte varit snabba direkt så varken mailadress eller signatur är justerad än… Men jag hoppas på morgondagen så att jag kan maila alla mina kontakter och meddela dem. Tror jag ska skicka till alla BC med så att de inte undrar när jag svarar Sophie i telefonen. Blev lite komiskt idag… 😉

Jag har t.o.m. skrivit under mitt första kontrakt med Sophie Ericsson.. Rätt skumt men det gick bra! Ha ha. Men fan va gött det känns, ni anar inte! Jo, ni andra med dubbelnamn fattar… Det verkar för övrigt varit ett vanligt fenomen bland män (pappor) födda på 30- och 40-talet att döpa sina döttrar just med dubbelnamn… Varför sade inte mammorna ifrån?? 😉

Jag har fått reda på att jag nu har en namnsdag (vi med dubbel-namn har ofta inte det) 8 december. Skriv upp i kalendern! 🙂

För övrigt har dagen varit bra. Gått fort som vanligt, med ett tråkigt avdmöte precis mot slutet.. Tyvärr måste en av våra kollegor sluta… 🙁 Jätte trist för han otroligt kreativ och duktig. En idéspruta med härlig energi. Kommer sakna dig J!

Jag kryddade min aerobic idag med lite latino musik och shit vad det gick hem! 😀 Så roligt!! Full klass dessutom. Jag fick t.o.m. gåshud under klassen- så häftigt var det. Tack alla som var med och extra tack till Malin (kolla gärna in en hennes blogg: http://activemama.blogg.se/) för idén och allt tjoande! 😉

Nu är det snart dags för sängen. Måndagar bjuder verkligen inte på bra TV.. Man är liksom tvungen att kolla på Hollywood-fruarna….

Leave a Reply