Det händer grejer

Det blev ett andra besök till Ullevikliniken igår… kan väl inte kalla det skönt egentligen men finner inget annat ord. Skönt var det och befriande! Känner mig nästan helt återställd/normal idag. 🙂 Medan jag låg där på britsen och blev tryckt, klämd, knäckt och vriden på hade jag ett missat samtal från Handelsbanken Finans…Tydligen så misstänkte dem att mitt kort utsatts för skimming-försök! Shit… Det var bara till att klippa kort och invänta nytt.

Det hände en annan mycket stor sak igår. Jag fick hem bekräftelse från Skatteverket att jag numera bara heter Sophie. Mitt allra första brev adresserat med Sophie Ericsson, inte Ann-Sophie Ericsson. Gött! I fall att ni undrar så funkar Fia självklart precis lika bra som innan men Ann-Sophie är helt borta. 🙂

Nu blir det till att uppdatera alla register, kort, mailadress osv. Och öva på underskriften så klart. 😉

Leave a Reply