Barnvagnspromenad med Hälsolots

20121120-203319.jpg
Betyg på Hälsolots barnvagnspromenader i Göteborg kommer här som utlovats! 🙂 Spontant: bra! Vi testade som sagt den lätta versionen som är anpassad för personer som ganska så nyligen fått barn. 45 min promenad och ett gäng övningar som tex några väldigt sköna stretchövningar för rygg och bröst, benböj, armhävningar + triceps mot en bänk. Riktigt skönt iaf och man känner vad man slarvar med.. 😉 tex att gå med bra hållning med vagnen. Jag kommer definitivt gå igen, dock ger jag mig på den lite tuffare s.k. “medel” nästa tisdag (en timme och start kl 10, möts upp vid Linnéplatsen för er som vill haka på.. ;-)). Tills dess: dra ihop och bak skulderbladen och sänk axlarna Fia!

20121120-204235.jpg
Efteråt gick jag, Evelina och Hanna till Pärongården. Ett nyöppnat café på Olivedalagatan som i princip bara för oss m barnvagnar. Superfräscht, gott kaffe och mumsig grillad macka med getost och fikonmarmelad. 😛

Leave a Reply