Bästa zumba-kollegorna

Vilka duktiga zumba-kollegor jag har!! Igår körde jag, Benito & Paula 90 min Zumba på Kompassen och vad bra det blev. Jättebra mix av musik, ca 50 deltagare (bra med tanke på att vi flyttade inomhus och det var Gbgvarv) och jag imponerades av mina fina kollegor- underbar energi, grym musik… äkta Zumba-glädje helt enkelt!

Fin bild på mig & min finaste zumba-kollega Paula <3

Nedan följer alla våra låtar för er som är nyfikna 😉

1-Rap das armas – uppvärmning- Paula
2-Moves like jagger – Paula
3- Hay que empezar otra vez – Paula
4-I wanna – Fia
5-If you wanna dance – Fia
6-Toul Omry – Fia
7-Gimme Gimme – Beno
8- Ai se eu te pego – Beno
9-Soljaboy(merengue??- Beno
10- Tacatà – Paula
11-Por ti – Paula
12- Balada – Paula
13-Hey baby – Fia
14-Dame – Fia
15-Caliente – Fia
16-Bootyshake – Beno
17-Dime tu nombre -Beno
18-Just wanna be sweat -Beno
19-Somehting for the DJS -Paula
20-Berimbau Metalizado – Paula
21-Dansa Pausa – Fia
22-Pégate – Fia
23-Tchu eu quero tcha – Beno

Leave a Reply