Intensiv vecka

Den här veckan kan man milt sagt säga varit intensiv, trots ledighet i torsdags. Det har varit lite av en mitt-i-graviditeten-trött vecka för min del, inte jätte kul men bara att lyssna på kroppen och tagga ner och sova i soffan när det behövs. Typ varje kväll i princip. 😉 Utöver det har jag varit hos frissan- tadaa:

haft två st Zumba, varit på ultraljud med Peter och haft hans vänner på besök nu lör-söndag. Och så undrar jag igen varför jag är trött?? Ha ha. Fick ovan jättefina skylt och söta små babyskor av dem. HELT i min smak och kommer dessutom förmodligen passa fint…(sluta läsa här om du inte vill veta vad det blir för kön på vår bebis..)

För här ovan ser ni vår lilla son. <3 Han visade snabbt och tydligt att han var kille så barnmorskan behövde inte ens leta. 😉 Akrobatisk verkar han dessutom vara, kliar sin näsa/panna här med ena foten. 😉 Skit-häftigt var det att få se honom. Och skönt var det att få se att att alllt såg ut som det skulle. BF blev även framflyttad 2 dagar till 12/10.. stämmer sällan 100% så vi får se men vi utgår från det nu iaf. 😉

Leave a Reply