Dålig start på dagen

Vaknade 08.30 i morse och kände mig riktigt utvilad och pigg. Kikade ut och såg att det var en riktigt vacker solig dag. “Detta kommer bli en härlig dag!” Tyvärr blev inte dagen riktigt som jag tänkt mig för när jag skulle ut och värma upp bilen (stackaren har stått flera dagar och frusit nu) upptäckte jag till min fasa att någon kört in i den!!

Den främre vänstra skärmen är helt intryckt och “XS”-loggan krosssad och hamnat på sniskan. Förardörren går dessutom inte att öppna pga att den intryckta skärmen tar emot. 🙁

Blir både ledsen och arg. Fast mest arg.. Det är ju inte så att den personen som orsakat detta missat att han/hon gjort det.. Kollisionen har varit tillräckligt kraftig att man airbag lampa lyser och som sagt så ser ni skadan ovan. Går inte att missa! :-/

Jag har funderat på hur i h*lvete den här personen lyckats… Det är ju inte så att jag står i vägen direkt?! Längst fram av tre bilar i rad. Inte så nära hörnet/svängen till nästa gata så att man kan råka köra in och inte heller där man kommit åt om man försökt fick-parkera.


Kan spekulera vilt kring vad som hänt och vad det är för idiot som inte tar ansvar för sina handlingar men det hjälper ju inte. Polisanmälan är gjord och skadeanmälan till If, nu är det bara att vänta och se vad detta kommer kosta mig. Kan ju glömma datorn jag tänkte köpa i mellandagarna verkar det som… Tack för den din j*vla smitare!!!!
SÅ då var aggressionerna ute! Nu laddar jag om och tänker positivt precis som The Secret lärt mig:
  • det gick jätte bra på body balance idag
  • jag fick trevlig hjälp/bemötande både hos polisen och If. Tack! 🙂
  • jag hann hem till min tvättid
  • det fanns en bra och ledig p-lucka
  • det är fest hos Sofia & Christian ikväll
  • jag är ledig hela dagen imorgon med

Så ja! Positivt igen, knappt någon bitterhet kvar! 😉

Leave a Reply