Luftslott och Sats Dance

Igår var jag på Luftslottet som sprängdes med Cecilia. Jätte bra film bortsett från lite dåliga skådespelarinsatser… Började nästa undra om det var riktiga sjuksystrar de rekryterat till just de rollerna på sjukhuset.. 😉 Noll inlevelse & talang!

Man inser hur litet Göteborg är när vi upptäckte att mina två andra nära vänner Sofia och Magda sitter snett bakom oss i biografen! Skit kul! Vi tog allihopa ett glas på Danilo efter föreställningen. Super-mysigt!! 🙂 Tack tjejer! Att mötas av snö när vi sedan kom ut och skulle hem rundade verkligen av en trevlig kväll!

Nu ska jag strax bege mig till Kompassen för att testa den “nya” Sats Dancen. Har ju inte kört den nya koreografin än. Ska bli kul! Och skönt efter allt godis jag proppat i mig under dagen. Fan ta dessa leverantörer som skickar en massa choklad inför jul..! 😉

Ikväll blir det sen lugnt. En hemma kväll bara med mig själv. För att smälta veckan som gått som varit sjukt stressig på jobbet och lite små-tuff privat..
Puss på er alla!

Leave a Reply