Damn it´s dark!

Har ni hört Mustasch när de sjunger “Damn it´s dark”? http://www.youtube.com/watch?v=mXpBCGNgxfE

Tänk er den låten… och kika på dessa bilder:
Landala Torg kl 17.40 igår kväll

Och här har ni den stora fina salen på Sats Landala…

Lite mörkt kanske? Ja, helt korrekt. Strömmen gick strax efter kl 17 igår.

Spännande att se hur folk reagerar. Jätte många fortsatte att träna ute i gymmet och jag gick runt och tände en massa ljus och vara beredd att köra min Flow i halvt-mörker och spelandes musiken ur min lilla telefon. Men så blev det inte utan vi fick ställa in klassen och tömma lokalerna. Inte direkt säker träning när man knappt ser nåt. 😉
Jag var helt inställd på att träna så jag tog mitt pick o pack och vandrade ner till Kompassen för en Dansstep med Rickard. Såå roligt!
Då jag packat väskan med mer yoga-liknande kläder fick jag göra ett snabbstopp på Stadium och inhandla några mer baggy-byxor (kläderna göra halva träningen). Det blev de gråa till vänster som jag har i svart sedan innan (t.h.). Endast 199kr, 3/4 längd och jätte sköna. TIPS!!

Leave a Reply