Den stora väntan

Vad gör jag nu i den stora väntan kanske några av er undrar? Jo bortsett från att vissa lite tuffare dagar bara sitta och tycka synd om mig själv och vara allmänt less på att vara gravid (Peter får stå ut med lite mer suckande och stånkande nu än vad han är van vid) så försöker jag fortfarande sysselsätta mig på olika sätt.

TV
Tidigare veckor har jag mellan luncher och fikor på stan här hemma kollat på både bra och dåliga serier på TV (day time television is not what it used to be… ;-)) och sovit. Mina naps behåller jag men jag har även fått tag lite annat att kolla på som till exempel hela första säsongen av Hart of Dixie så lite bättre tv-tittande blir det definitivt framöver!

Plöjde 4 avsnitt igår och har 18 (!) kvar… Hi hi. 🙂 Har ni missat den här serien så kan jag verkligen rekommendera den. Går på Kanal 5, eller HAR gått iaf…

MAT & BAK
En del matlagning och bakning blir det också som ni säkert märkt med när man är hemma. 😉 Veckans matsedel ser ut som följer för er som är nyfikna.

  • fisksoppa
  • pannbiffar
  • räkpasta med grön curry
  • kyckling med fetaost och oliver (gjort tidigare men både god och enkel så det blir repris)

BLOGGAR
Jag har även en del bloggar som jag dagligen läser.

Andra gruppträningsinstruktörer:
Åsa Eriksson

Annica Bottne

Rebecka on Zweigbergk (nyligen hittat in till)

Mammabloggar:

Min längtan efter bebis (instruktör på Sportlife har jag tolkat det som)

Stina Lee

Träning/Mamma:
Bloggar som jag varit inne och tittat lite på men som jag definitivt kommer följa mer sen när lill-killen väl kommit ut, min stackars kropp återhämtat sig samt jag och Peter kommit in i något som liknar rutiner, är:

Spark i magen

Olga Rönnberg

 

Sedan så har jag köpt den omtalade boken 50 shades of grey (50 nyanser av honom) som jag har att fylla någon vecka till som det mycket väl kan bli om den här lilla bebisen känner för det. 😉

Och så googlar jag självklart runt som de flesta andra gravida och tittar på hur andras magar ser ut i samma vecka, läser lite diskussioner i diverse mammaforum, läser på de vanligaste tecken på att det är på gång (och hur många minuter var det nu det skulle vara mellan värkarna innan man ska åka in??), pluggar lite amningstips och sist men inte minst kollar lite på tips (helt obevisade vetenskapligt så klart!) på hur man kan sätta igång kroppen på alternativa sätt. 😉 Även vännerna hjälper till med länkar som den här tex som rekommenderar:

Stimulering av bröstvårtorna
Ricinolja
Sex
Ananas
Homeopati
Örter: Kvinnorot och silverax
Äta curry
Akupunktur
Hallonblad
Promenader

Ananas är gott… 🙂

 

2 Replies to “Den stora väntan”

  1. Och jag läser din blogg och fördriver tiden…. 😉

    Kollade upp det där med ananas – man måste tydligen äta 7 stycken – om dagen… Så jag med min diabetes la ned det där projektet, men du kanske klarar det? 😉

Leave a Reply