Ett litet frö…

Känns just nu som ett och annat frö såtts inom mig och har potential att växa och bli något riktigt bra.

Har en hel del nya tankar, känslor, funderingar, förväntningar, drömmar och idéer just nu.

Jag har sedan en tid tillbaka bestämt mig för att bara (om jag medvetet kan påverka så klart) göra saker som jag mår bra av och som jag känner tillför mig och mitt liv något. Som gör ger mig energi och som smittar av sig på min omgivning.

Just nu är jag inne i en sådan fas där träningen känns helt otroligt bra och jag får sådan kick varje gång jag kör klass. Jag har på sistone fått jätte mycket beröm och positiv feedback och känner verkligen att jag påverkar alla dessa människor på ett mycket positivt sätt. All energi jag ger ut, får jag dessutom rakt tillbaka. Underbart!
Så jag sitter just nu och funderar på om man inte skulle göra det lite mer… kanske skapa en hemsida där jag erbjuder köra klasser för grupper som vill göra något kul tex till möhippa, födelsedag osv.. Bara en idé… men inte en dum sådan tror jag!
Utöver detta fröt finns det även människor i min omgivning som påverkat mina tankar, känslor och förväntningar till det positiva. Jag är sjukt nöjd med att jag har nöjet av att känna och få lära känna energisk, trygga, raka, mysiga och charmiga människor.

One Reply to “Ett litet frö…”

Leave a Reply