För trötta mammor

Tänkte tipsa alla trötta småbarnsmammor om Cliniderms 25+ Age Prevent hudvårdserie. Började med att testa ögonkrämen och då den gav märkbara resultat på bara någon dag köpte jag idag även nattkrämen.

20121213-143116.jpg
Jag och min hud behöver all hjälp vi kan få. Känns som man åldrat några år sedan V kom eller så är det kylan dom gjort rynkorna så synliga.. 😉 Den här veckan har dessutom varit riktigt tuff med några urkassa nätter i rad. Victor verkar befinna sig i en stor tillväxtfas och min mjölk räcker inte riktigt till för från att kunna sova 4-5 timmar i sträck har det gått till max 1 eller 2.. Sådär kul :-(. Fick tips av min barnmorska att amma mer nu några dagar så kommer det ordna till sig. Gör väl det då.. Bara jag som känner mig som en mjölkko?? 😉

Har någon tips på bra concealer eller kräm mot mörka ringar??

2 Replies to “För trötta mammor”

Leave a Reply