Fredagspresent & 100% Earned t-shirt

Jag har en mysig medlem (Den rödhåriga tokstollan som hon kallar sig ;-)) Lena som är så go. Igår fick jag en liten fredagspresent igen. Jätte smarrigt litet Yankee Candle och choklad. Glad man blir!! Tack.
En annan present som damp ner i veckan var en tischa (Peter hatar när jag säger så, jag tycker det är roligt ;-)) från Nike Women. 100% Earned Den fick göra mig sällskap när jag övade Balance idag. Skit bra! Tack Nike och mina vänner for making me 100% earned. Det är hard work som gäller eller hur?

2 Replies to “Fredagspresent & 100% Earned t-shirt”

 1. Tack själv för dina härliga pass!
  Alltid lika kul att få vara med & försöka hänga med i svängarna & slå knut på mig själv… 😉
  Kram & ha en härlig söndag!
  /Den rödhåriga tokstollan…
  P.S.
  Det kom en "tischa" till mig oxå i veckan… Yes!

Leave a Reply