Zumba för hela slanten!

Idag är det Zumba som stått på menyn minsann!

Företagsklass på lunchen – 20 min med glada Ecco-medarbetare från hela Sverige och ikväll min Zumba på Kompassen som jag dessutom filmade! Eller nja Paula filmade :-). Var faktiskt helt ok att titta på nu i efterhand (ingen jätte fan av att se mig själv på film annars), jag körde järnet, fick i princip alla 77 medlemmar att hänga med, bli svettiga och framförallt glada. Nu är filmen iaf bränd på en dvd och imorgon åker den till Stockholm för the final judgement. Ni som hållt tummarna, gör det några dagar till!! Vill vill vill!


Det roligaste med att köra eventklasser bortsett från att man ibland kan få lite grejer , som tröjan och vattenflaskan ovan ;-), är energin jag får och även får ge andra. Skit häftigt! Jag tror de var ungefär 150 pers, ca hälften var med och dansade medan resten stod och, som konferensansvarig kallade det, “njöt av att se alla skaka rumpa”. Helt ok med mig. 🙂

En snabbdusch sedan var det tbax till jobbet och sedan träning igen. Mötte två medlemmar i hissen på väg upp till Kompassen.. Den ena av den, en kvinna jag inte lagt så stort märke till på mina klasser, vände sig till mig och “var bara tvungen” att fråga hur jag blivit så bra på Zumba? Hon tycker jag är helt fantastisk, det är så “jag”, och var bara riktigt imponerad av mig. Hon har tränat aerobics/dans tidigare för mig (vet inte när exakt) men upplevde, no offence, att det hade hänt något med mig… hon undrade var jag fick min musikalitet ifrån, undrade tom om jag spelade instrument.. Wow säger jag bara.. Häftigt att jag upplevs så rätt i detta forum. Har det från flera andra att detta är så rätt för mig och jag känner väl det även själv. Har alltid gillat att skaka lite rumpa/höfter, det orientaliska och lite street… och nu har jag allt ihopbakat i sann träningsglädjeanda! 🙂

En till medlem som berättade att det var hennes första gång på Zumba när jag samlade in lappar kom sedan fram efter klassen med ett gigantiskt leende. “Gud va roligt det var!! Jag har redan bokat in mig på nästa klass”. Underbart!!

Ska försöka infoga en av mina egen-komponerade låtar och Zumbakoreografier “Arrasando” imorgon.. segt här ikväll..

Leave a Reply