Glad att det inte var jag!

Ja, så var det snart månadsskifte… då många fyller på sina Västrafikkort. Eller inte gör det utan åker gratis…

Då kan detta hända:

Man kan få en fet bot! Tre kontrollanter som försökte se riktigt tuffa ut (lyckades rätt bra faktiskt) klev snabbt in när 4:an stannade vid Korsvägen i morse.. Jag fyllde som tur var på mitt kort igår :-). Men killen ni ser fram till vänster, där två av killarna står, var inte lika duktig/ärlig.

Till slut stod faktiskt alla tre där och vakade över honom som hökar… Den ena hade redan skrivit ner det han behövde tror jag men skulle en annan lägga sig och börja skriva lite till… Snacka om att känna sig liten när tre uniformsklädda män står och hänger över/runt en! Det komiska i detta var att killen som åkt dit faktiskt satt helt lugn och läste tidningen! Sjukt! 😉

Ja, det var i alla fall inte jag och glad är jag för det! För då hade jag nog börjat gråta så mycket jobbigt som hänt de senaste dagarna här på jobbet… 🙁 Orkar inte mer nu…

Leave a Reply