I dropped the bomb

Idag droppade jag bomben på Zumban. Baby-bomben. Jag tänkte att det var dags att berätta om lilla magen som växer så att dem inte undrar varför jag kanske börjar “fuska” lite och varför det börjat se ut som jag ätit lite för många bullar. 😉 Nyheten mottogs med applåder och stora leenden, sötisarna <3. Kanske inbillar mig men det kändes som nyheten spred en extra glädje och energi i salen som genomsyrade hela klassen idag.

Full house för övrigt idag tror jag minsann, 39 bokade iaf och det kändes som det blev fullt. Kul!! De nya låtarna är mycket omtyckta och inte helt otippat speciellt Dansa Pausa. 😉

Imorgon är det dags för min första PT-tid som gravid (och första tiden EVER faktiskt). Spännande att se vad Stefan har att ge för bra tips. Annars så ser det ut som jag och en annan Sats-instruktör, Hanna, som också är gravid ska lyckas få ihop lite gymtimmar framöver.. 😉

(Ovan bild är tagen i söndags, v. 15+4)

2 Replies to “I dropped the bomb”

Leave a Reply