Sats Nordic Convetion 2012

Vilken dag!! Igår var jag och ca 2100 andra Sats-kollegor från hela norden samlade på Sats Nordic Convention på Svenska Mässan i Göteborg för en hel dag med träning & inspiration. Känslan så här efteråt är mäktig på flera sätt.. För det första är jag sjukt stolt över att få arbeta på ett så fantastiskt ambitiöst företag och med så energiska och glädjespridande kollegor. Inte bara mina kollegor här i Göteborg (som tex Paula och Érika som valt lika snygg outfit som mig ;-)) utan ALLA.

Den i princip mäktigaste, och rätt oväntade, upplevelsen på hela dagen var att jag tillsammans med några få andra Zumba-instruktörer stod uppe på scen tillsammans med Steve Boedt, med ca 1000 Sats-kollegor i “publiken”,  i princip HELA hans Zumbaklass!! WOW. Så stolt och glad för den här upplevelsen. Och så tacksam för alla fina ord jag & Paula fick igår från stolta kollegor som tyckte vi var grymma, fina, inspirerande mm. TACK! Och det som gjort både mig & Paula extra glada igår var att så många kollegor som aldrig “vågat” testa Zumba gjorde det OCH hade riktigt kul och kan nu tänka sig göra det igen. The magic of Zumba <3.

Här tänkte jag passa på att ta lite kort men då tyckte Steve att jag skulle komma upp på scen igen 😉 Skön kille minst sagt. Tanken var att vi skulle var med på någon låt trodde jag men det blev som sagt nästan alla. 🙂

Svettig kille som skulle ta taxi till flygplatsen direkt efter klassen + stressad Fredrik i bakgrunden.. 😉

Efter Zumban var det dags att kliva ur min comfort zone lite (som faktiskt var temat i år på conventet) och gå på Åsa Fornanders AfHo Tropical. En dansklass med afro/house/tropisk (?) tema. Första känslan tanken när hon körde igång var “shit det här kommer jag inte fixa” men sen kom man in i takten och känslan och skalade man bara bort lite och slappnade av lite så tog sig koreografin. Till slut satt nog allt t.o.m. rätt bra lagom till slutlåten. Skitkul och annorlunda. Och duktig instruktör!

Jag hade finaste Sats-kollegorna Ulrika, Anna och Tina från Helsingborg som sällskap på klassen.

Efter en sådan här dag var det sedan dags att åka hem för en liten power nap och sedan svira om till guldtemat.

We clean up pretty good if I do say so myself 😉

I Sats Nordic Convention ingår även Sats Awards och som vanligt vann Stockholm flest priser MEN bästa gruppträningsteam vann faktiskt Sats Kungsgatan!! Där jag kör klass på tisdagar och kan stolt ta åt mig lite ära. 🙂 Grymt kul!!

Leave a Reply